Έχετε ένα
νέο Project;

Μοναδικότητα, πρωτοπορία, καινοτομία και δημιουργικότητα είναι οι βασικές μας κατευθύνσεις για να δώσουμε ζωή στα όνειρα σας. Είμαστε οι Greatives και είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε μαζί σας στην κατασκευή Ιστοσελίδων & Eshops.

Πώς μπορούμε
να συνεργαστούμε

Συνεργασία με κλειδωμένο κόστος

Πρόκειται για ένα μοντέλο συνεργασίας που στηρίζεται στην παραγωγή και στην πρόοδο ενός Ψηφιακού έργου. Προσδιορίζουμε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα και το κόστος πριν ξεκινήσουμε. Επιπρόσθετα αποτυπώνεται σε κείμενο και συναποφασίζεται ο τελικός σκοπός και η μορφή του Ψηφιακού έργου που θα παραδοθεί.

Συνεχώς Εξελισσόμενη Συνεργασία

Μια προσέγγιση για Κατασκευή Ιστοσελίδων & Eshops που δεν μπορούμε να μετρήσουμε τον χρόνο, τον προϋπολογισμό και το τελικό πεδίο εφαρμογής με απόλυτη ακρίβεια. Τμηματοποιώντας τα έργα σε φάσεις, ελέγχουμε καλύτερα την ποιότητα και το τελικό κόστος. Έτσι παρέχουμε προστασία τους πελάτες μας καθώς και λεπτομερή εικόνα της συνάρτησης προόδου και κόστους σε κάθε εξελικτική φάση του έργου .

Εμπλουτισμός
Γνώσεων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγησή σας. Πατήστε για αποδοχή ή κάνετε τις ανάλογες τροποποιήσεις στον browser σας.