Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων.

Η εμπορική σας επωνυμία αξίζει υψηλού επιπέδου ψηφιακή παρουσία και προώθηση. Η Ομάδα μας μπορεί να το κάνει πράξη.

Η φιλοσοφία μας και η στρατηγική μας είναι να εξασφαλίζουμε περισσότερη κίνηση για εσάς και να μετατρέπουμε τους διαδικτυακούς σας επισκέπτες σε πιστούς πελάτες βραχυπρόθεσμα.

Σύμφωνα με τα υψηλότερα ψηφιακά πρότυπα , οι ειδικοί μας διασφαλίζουν ότι κάθε έργο είναι μοναδικό. Από το front-end έως το back-end, εργαζόμαστε βήμα προς βήμα για να αναπτύξουμε καινοτόμους ιστότοπους.

Οι στρατηγικοί αναλυτές Περιεχομένου θα συζητήσουν μαζί σας σχετικά με το εταιρικό σας όραμα και για τους επιδιωκόμενους σκοπούς του Ιστοτόπου σας.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Διερευνούμε περαιτέρω το εμπορικό σήμα της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας μετρήσεις που βασίζονται σε διαδικτυακά δεδομένα. Σε αυτό το πλαίσιο θα παρακολουθείτε, θα αναλύετε και θα επαναπροσδιορίζετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας.

Πριν προχωρήσει ο Σχεδιασμός & Ανάπτυξη ιστοσελίδων, δημιουργούμε πρωτότυπα, μια προσομοίωση του τελικού προϊόντος. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε τη χρηστικότητα του ιστότοπού σας προτού προχωρήσουμε στη φάση σχεδιασμού web. Χρησιμοποιούμε το SketchUp, για να δημιουργήσουμε αυτές τις διαδραστικές ροές εργασίας και τα προσχέδια. Στη συνέχεια, λίγο πριν το έργο εισέλθει στη φάση ανάπτυξης κώδικα, ζητούμε πάντοτε τα πολύτιμα σχόλιά σας. Τότε φθάνει η ώρα για την ομάδα Προγραμματισμού από την στιγμή που τα τελικά προσχέδια είναι έτοιμα. Οι προγραμματιστές και οι σχεδιαστές θα συνεργαστούν στενά για την ανάπτυξη ενός δικτυακού τόπου που θα μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα και τελικά να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πιστούς πελάτες.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγησή σας. Πατήστε για αποδοχή ή κάνετε τις ανάλογες τροποποιήσεις στον browser σας.