Διαχείριση Περιεχομένου.

Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε, να οργανώνετε και να δημοσιεύετε το ψηφιακό σας περιεχόμενο.

Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα φιλικό προς το χρήστη Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου. Αυτό επιτρέπει τροποποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Με αυτόν τον τρόπο, μετά το ανέβασμα της ιστοσελίδας σας, ένας ειδικός της ομάδας σας θα μπορεί να επεξεργάζεται το περιεχόμενο και να το διατηρεί ενημερωμένο χωρίς κόπο.

Πάνω απ ‘όλα, το δομικό πλαίσιο των Greatives υποστηρίζει πραγματικά πολλούς χρήστες που μπορούν να διαχειριστούν τη δημιουργία και την τροποποίηση του ψηφιακού σας περιεχομένου. Περιεχόμενο ιστού που αλληλεπιδρά με τον χρήστη και περιλαμβάνει κείμενο, ενσωματωμένα γραφικά, φωτογραφίες, βίντεο, ήχο και χάρτες.

Η τεχνική μας υποδομή βασίζεται στο WordPress, ένα εργαλείο διαχείρισης πληροφοριών που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε προσδοκία οποιασδήποτε εταιρείας που ηγείται.

Το WordPress είναι μακράν το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο. Σκεφτείτε ότι σχεδόν το 30% όλων των ιστότοπων στηρίζεται στο WordPress. Το παραμετροποιήσιμο πλαίσιο μας λειτουργεί πάνω από το WordPress και γι ‘αυτό εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

Το WordPress CMS συνδυασμένο με το Greatives Custom Framework και τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής του.

Συνολικά, αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος παραγωγής κορυφαίων ψηφιακών προϊόντων. Επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται το περιεχόμενό τους χωρίς υψηλή τεχνογνωσία. Επιπλέον, η ευελιξία που προσφέρουμε σίγουρα θα καλύψει τυχόν μελλοντικές ανάγκες.

Εγγυόμαστε ότι ο επιχειρηματικός σας στόχος θα επιτευχθεί με τον πιο παραγωγικό, καινοτόμο και αποδοτικό τρόπο.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγησή σας. Πατήστε για αποδοχή ή κάνετε τις ανάλογες τροποποιήσεις στον browser σας.