Υπηρεσίες
που παρέχουμε.

Η εταιρεία σας αξίζει εξειδικευμένες υπηρεσίες και μία μοντέρνα και αξιόπιστη ιστοσελίδα για να κάνει την διαφορά. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να “χτίσουμε” μία δυνατή εταιρική ταυτότητα με ένα διακριτό εμπορικό αποτύπωμα.

Σχεδιασμός, Ανάπτυξη & Προώθηση ιστοσελίδων με Διαχείριση Περιεχομένου.

Ένα ψηφιακό έργο θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από απλότητα, ενσυναίσθηση, διακριτή ψηφιακή αισθητική και μία εύστοχη ιστορία που θα τα πλαισιώνει.

Πρέπει να εμπνέει, να υπερβαίνει το χρόνο και να να κεντρίζει το ενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Μόνο έτσι θα λειτουργήσει σαν δίαυλος για να επικοινωνήσει το εταιρικό σας μηνυμα δυναμικά.
Η Ομάδα μας οραματίζεται και υλοποιεί στρατηγικές επικοινωνίας, ψηφιακά έργα και ηλεκτρονικό εμπόριο. Γι’ αυτό δημιουργούμε εμπνευσμένα αποτελέσματα που σας ανήκουν. Πάνω απ’ όλα γεφυρώνουμε το χάσμα ανάμεσα στην λογική και την φαντασία, ταυτίζουμε το εταιρικό σας όραμα με την πραγματικότητα.

01

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων.

Είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε πράξη.
Ανώτερος ψηφιακός σχεδιασμός για την εταιρική σας επωνυμία.

02

Προώθηση &
Διαχείριση Περιεχομένου.

Μία πλατφόρμα Διαχείρισης Περιεχομένου είναι ένα λογισμικό που επιτρέπει να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι, να οργανώνεις και να δημοσιεύεις το ψηφιακό σου περιεχόμενο.

03

Responsive
Σχεδιασμός & Ανάπτυξη.

Στόχος μας; μία μοναδική, κομψή, μοντέρνα
και λειτουργική Ιστοσελίδα για εσάς η οποία
θα ανταποκρίνεται σε κάθε συσκευή και οθόνη.

04

Διασύνδεση &
Εμπειρία Χρήστη

Η διασύνδεση χρήστη (UI) στον Ψηφιακό Σχεδιασμό αποτελεί την δίοδο μέσω της οποίας ένας χρήστης αλληλεπιδρά με μία εφαρμογή ή με μία Ιστοσελίδα. Γι’ αυτό η επιχείρηση σας αξίζει την πιο αξιόπιστη διασύνδεση χρήστη (UI) & εμπειρία χρήστη (UX).

05

Εταιρική Ταυτότητα &
Γραφιστικός Σχεδιασμός.

Η πολυτάλαντη Ομάδα μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το απόλυτα προσωπικό και μοναδικό εμπορικό σας σήμα και να δομήσετε ένα αξιόμαχο εταιρικό προφίλ που θα ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό.

06

Στρατηγική
Περιεχομένου.

Εμπνευσμένα μηνύματα από την επωνυμία σας για να δημιουργήσετε χρήστες – καθοδηγητές στον ιστότοπό σας. Το περιεχόμενο σας είναι το κείμενο, η ιστορία, οι φωτογραφίες και τα βίντεο.

Μια γνωστική
διεύρυνση

Πώς μπορούμε
να συνεργαστούμε

Συνεργασία με κλειδωμένο κόστος

Πρόκειται για ένα μοντέλο συνεργασίας που στηρίζεται στην παραγωγή και στην πρόοδο ενός Ψηφιακού έργου. Προσδιορίζουμε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα και το κόστος για τις υπηρεσίες πριν ξεκινήσουμε. Επιπρόσθετα αποτυπώνεται σε κείμενο και συναποφασίζεται ο τελικός σκοπός και η μορφή του Ψηφιακού έργου που θα παραδοθεί.

Συνεχώς Εξελισσόμενη Συνεργασία

Μια προσέγγιση για υπηρεσίες που δεν μπορούμε να μετρήσουμε τον χρόνο, τον προϋπολογισμό και το τελικό πεδίο εφαρμογής με απόλυτη ακρίβεια. Τμηματοποιώντας τα έργα σε φάσεις, ελέγχουμε καλύτερα την ποιότητα και το τελικό κόστος. Έτσι παρέχουμε προστασία τους πελάτες μας καθώς και λεπτομερή εικόνα της συνάρτησης προόδου και κόστους σε κάθε εξελικτική φάση του έργου .

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγησή σας. Πατήστε για αποδοχή ή κάνετε τις ανάλογες τροποποιήσεις στον browser σας.