Είμαστε οι Greatives

Μία ελληνική εταιρεία υπηρεσιών ψηφιακού & διαδικτυακού περιεχομένου με παγκόσμια δραστηριότητα και έδρα την Αθήνα.

Από την αρχή, κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα εναρμονίζονται με τα απαιτητικά πρότυπα της ηλεκτρονικής κοινότητας.

Με άλλα λόγια, είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε το μοναδικό, καινοτόμο και σύγχρονο επιχειρηματικό σας προφίλ.

Προφανώς, η αφοσιωμένη Ομάδα μας αποτελείται από συγγραφείς περιεχομένου και αναλυτές εταιρικής στρατηγικής, εμπνευσμένους σχεδιαστές ψηφιακού και γραφιστικού περιεχομένου και φυσικά, από προσηλωμένους προγραμματιστές.

Επομένως, το πιο σημαντικό είναι ότι πίσω από κάθε έργο στο οποίο εργαζόμαστε, υπάρχει μια ταλαντούχα ομάδα ανθρώπων. Κάθε μέλος προσπαθεί να δώσει ένα επαναστατικό και επικερδές αποτέλεσμα.

Συγγραφείς Περιεχομένου & Αναλυτές Εταιρικής Στρατηγικής

Αρχικά, το κειμενικό περιεχόμενο ορίζει ποιος είστε, τι κάνετε και για ποιο λόγο. Ως αποτέλεσμα, ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε το περιεχόμενό σας έχει τεράστιο αντίκτυπο στην τελική επιλογή του χρήστη, περισσότερο από ότι θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Πάνω απ’ όλα, οι Συγγραφείς Περιεχομένου & οι Αναλυτές Εταιρικής Στρατηγικής μας θα διηγηθούν την ιστορία της εμπορικής σας επωνυμίας με έναν συναρπαστικό τρόπο που θα του προσδώσει αξία, θα χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους δυνητικούς πελάτες σας και θα τους κινητοποιήσει να αλληλεπιδράσουν με το εμπορικό σας σήμα. Στη συνέχεια, σε συνεργασία με την δική σας ομάδα μάρκετινγκ, οι ειδικοί μας θα σας δώσουν πληροφορίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στο εμπορικό σας σήμα και δείχνουν ότι η επωνυμία σας είναι αυτό που λέει ότι είναι. Ας επικοινωνήσουμε την ταυτότητά σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Σχεδιαστές ψηφιακού & γραφιστικού περιεχομένου

Η ομάδα σχεδιασμού μας, με τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία της στον ψηφιακό σχεδιασμό και στην κατασκευή ιστοσελίδων θα οδηγήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από το πλήθος.

Χρησιμοποιώντας πρωτότυπα, για να διασφαλίσουμε την χρηστικότητα του ιστοτόπου σας και το SketchUp για τη δημιουργία διαδραστικών ροών εργασίας και προσχεδίων. Η πρώτη εντύπωση πρέπει να είναι μια εντυπωσιακή εμπειρία για τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας. Για να μην αναφέρουμε ότι πάντα ολοκληρώνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων σε συνεργασία με εσάς, όσο και αν χρειαστεί να μελετήσουμε τα ψηφιακά προπλάσματα. Τα σχόλιά σας εκτιμούνται ιδιαίτερα και θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε πολύπλευρα το εμπορικό σας σήμα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί μία εκπληκτική πρώτη εντύπωση για τους επισκέπτες σας.

Μηχανικοί Δικτύου & Προγραμματιστές

Υψηλής εξειδίκευσης προγραμματιστές και μηχανικοί δικτύου για ανάπτυξη πλήρως παραμετροποιημένων ψηφιακών προϊόντων.

Η τεχνική υποδομή που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη και την κατασκευή ιστοσελίδων είναι το WordPress. Επιπλέον, παρέχουμε εκπληκτική ευελιξία μέσω του λειτουργικού πλαισίου των Greatives. Η προσαρμοσμένη ανάπτυξη διασφαλίζει ότι οι επιλογές του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου ( CMS) προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες του ιστότοπού σας. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας αποζημιώσει.
Ας δημιουργήσουμε μαζί την ιστοσελίδα που σας αξίζει.

Αναμφισβήτητα, σας εγγυόμαστε ότι ο επιχειρηματικός σας στόχος θα επιτευχθεί. Πως;

Για αρχή με έναν ιστότοπο που όχι μόνο ενσωματώνει την υψηλότερη ψηφιακή αισθητική αλλά και εξασφαλίζει πλήρη απόκριση σε όλες τις συσκευές και τα προγράμματα περιήγησης. Επιπλέον, αναπτύχθηκε με τις τελευταίες τεχνολογίες πάνω στο πιο γνωστό Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) στον κόσμο.

Πώς
το γνωρίζουμε;

Δεν είμαστε μόνο άνθρωποι της τεχνολογίας, αλλά και επιχειρηματίες.

Στην πραγματικότητα, βρεθήκαμε εκεί και γνωρίζουμε πώς αισθάνεστε; τώρα αδημονείτε να ξεχωρίσετε με την ψηφιακή σας παρουσία, τη νέα σας επιχειρηματικη εκκίνηση και δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε.

Ενδεικτικές
υπηρεσίες μας

Icon Boxes / Icons / Web Design Created with Sketch.

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων σύμφωνα με τα υψηλότερα ψηφιακά πρότυπα.

Icon Boxes / Icons / Development Created with Sketch.

Σχεδιαστική Μοναδικότητα

Προσαρμοσμένος σχεδιασμός και ανάπτυξη με στόχο την ανάδειξη της εταιρεία σας.

Icon Boxes / Icons / Strategy Created with Sketch.

Στρατηγική Περιεχομένου

Όραμα και δημιουργικότητα στην σύλληψη και διάδοση του εταιρικού σας μηνύματος.

Icon Boxes / Icons / Branding Created with Sketch.

Γραφιστικός Σχεδιασμός

Πραγματώνουμε την εμπορική σας επωνυμία με υψηλού επιπέδου γραφιστικό σχέδιο.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγησή σας. Πατήστε για αποδοχή ή κάνετε τις ανάλογες τροποποιήσεις στον browser σας.